Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

INDUSTRIËLE AUTOMATISERING: TURN KEY-OPLOSSINGEN

Van den Pol Industriële Automatisering neemt de verantwoordelijkheid voor het hele proces van industriële automatisering. Van engineering tot installatie en service en onderhoud. Dat betekent voor uw bedrijf een zorg minder. Wat we bedenken, maken we, én we zorgen ervoor dat het werkt. Turnkey-oplossingen!

Eigen engineerings- en programmeerafdeling

Van den Pol Industriële Automatisering beschikt over een uitgebreide en ervaren engineerings- en programmeerafdeling. Complexe besturingskasten worden in eigen beheer en met eigen vakmensen gebouwd. Voor montage, installatie, bekabeling en besturing heeft Van den Pol Industriële Automatisering de beschikking over meer dan tweehonderd vaste medewerkers. Buiten Nederland werkt Van den Pol Industriële Automatisering veelal met eigen ervaren supervisors, die lokale installateurs aansturen. Daarbij houdt Van den Pol Industriële Automatisering de supervisie over en de verantwoordelijkheid voor het totale proces van ontwerp, programmering, installatie, testen en inbedrijfstellen én de instructie van lokale procesoperators.

De Van den Pol-mentaliteit

Veel opdrachtgevers waarderen de mentaliteit van onze medewerkers. Ze komen snel tot de kern van de zaak, lossen problemen meteen adequaat op en spelen moeiteloos in op onverwachte situaties. Onze mensen hebben een sterke band met het bedrijf en de klanten, voor wie ze – vaak al jarenlang – werken. Voor hen is werken meer dan ‘even een klus doen'. Veel van onze medewerkers zijn opgeleid in de eigen bedrijfsschool. Daarbij zijn zij meteen opgeleid in de 'beloofd is beloofd en afspraak is afspraak’-cultuur van Van den Pol.

Meer weten over turn key-oplossingen?

Meer weten over turn key-oplossingen van Van den Pol Elektrotechniek? Neem dan contact met ons op!