Voedselverwerkende industrie
De verwerking van aardappelen en groenten tot kant-en-klaarproduct vergt een opeenvolging van machines ontstenen, wassen, schillen, blancheren, koken, vormen, snijden, drogen, bakken, pasteuriseren, steriliseren, koelen, vriezen, (optisch) sorteren, transporteren, distribueren, wegen en verpakken. De afstemming tussen al deze procesgangen en het zo soepel en foutloos mogelijk functioneren van het geheel zijn afhankelijk van goed werkende industriële automatisering. De rol van Van den Pol Industriële Automatisering in deze processen is dan ook cruciaal. De mensen van Van den Pol zijn zich daar als geen ander van bewust. Zij weten met welke wet- en regelgeving de voedselverwerkende industrie te maken heeft, en weten ook dat optimalisatie van het productieproces het verschil tussen winst en verlies kan uitmaken. Zij hebben dan ook niet alleen verstand van techniek, maar weten ook heel veel over de producten die verwerkt worden. Die toewijding en betrokkenheid maken Van den Pol Industriële Automatisering tot een aantrekkelijke partner.