Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Van den Pol Industriële Automatisering opereert wereldwijd

Van den Pol Industriële Automatisering opereert wereldwijd in opdracht van bedrijven in de voedselverwerkende industrie. In bijvoorbeeld de aardappelverwerkende industrie is Van den Pol het beste in rendementsverbeteringen. De afgelopen veertig jaar hebben we ons in die sector weten te onderscheiden op basis van betrokkenheid, flexibiliteit en de drang het elke dag weer beter te doen. Wij zijn gewend ons goed in te leven in de belangen van de klanten om van daaruit waardevolle adviezen en concrete oplossingen te bieden. We werken intensief samen met fabrikanten van apparatuur voor de voedselverwerkende industrie (original equipment manufacturers). Door deze jarenlange ervaring hebben we grote expertise opgebouwd.

In Nederland en West-Europa is Van den Pol Industriële Automatisering ook actief in andere sectoren, waaronder waterzuivering, afvalverwerking en de maakindustrie. Van den Pol Industriële Automatisering is onderdeel van de Van den Pol Groep. Van den Pol Elektrotechniek (sinds 1935) behoort tot de top van de elektrotechnische installatiebedrijven in Nederland.

Van den Pol Groep

Van den Pol Elektrotechniek is eerlijk, innovatief en flexibel. Een belofte is een belofte. Een afspraak is een afspraak. Wat in 1935 is begonnen als klein familiebedrijf, is inmiddels uitgegroeid tot een grote speler. Van den Pol Elektrotechniek behoort tot de top van de elektrotechnische installatiebedrijven in Nederland. Van den Pol is al meer dan 85 jaar sterk in verschillende branches: utiliteitsbouw, beveiliging en ICT, gebouwbeheer, industriële automatisering, retail en woningbouw. Dochterbedrijf GRB Verlichting verzorgt verlichtingsonderhoud bij tientallen grote winkelketens in Nederland en België.

In de gezondheidssector doet Van den Pol Groep van zich spreken met een innovatief zorgdomoticaconcept, dat de kwaliteit van zorg aan hulpbehoevende ouderen sterk verbetert en efficiënter maakt.

In Nederland profileert Van den Pol Elektrotechniek zich als het meest duurzame elektrotechnisch installatiebedrijf van het land.

Ga hier naar de website van Van den Pol om meer te lezen over de werkgebieden en specialismen.